Neix Sant Boi Diari

Text publicat originalment a Sant Boi Diari

El diari digital conegut fins ara com dSantBoi evoluciona i es transforma en Sant Boi Diari amb l’objectiu d’informar millor sobre l’actualitat local. Sant Boi Diari continuarà informant a diari de les noticies a la versió digital i estrenarà una publicació de paper bimestral que veurà la llum a l’octubre.

logo-sant-boi-diari-nuevo-fondo-twitter-2

L’11 de setembre de 2015 neix Sant Boi Diari, l’evolució del diari digital dSantboi, a la xarxa des del 15 de maig de 2014. Aquest canvi respon a la necessitat de fer créixer el projecte amb el principal objectiu d’oferir periodisme hiperlocal de millor qualitat i en més formats. La principal novetat és que a més del diari digital d’actualització diària, Sant Boi passarà a tenir una publicació de paper que parlarà de forma exclusiva de l’actualitat de la ciutat. El primer número veurà la llum a principis d’octubre.

Els santboians es podran informar a l’instant de l’actualitat social, política, cultural i esportiva al web www.santboidiari.com, que es pot consultar tant des d’ordinadors com telèfons mòbils i tauletes. Es manté l’aposta pels formats innovadors en el periodisme digital i la informació a les xarxes socials com Twitter i Facebook.

A partir d’ara, a més,de forma bimestral, es podrà llegir una publicació en paper gratuïta amb el més destacat del diari digital i un format de periodisme més profund.

Amb la incorporació de la nova publicació en paper, el canvi a un nom més senzill i una imatge més clara, Sant Boi Diari aspira a copsar millor el batec de la societat santboiana en un sentit ampli, donant veu a l’actualitat política, les inquietuds culturals, els moviments socials i el seguiment esportiu que genera la ciutat.

A més, volem buscar la complicitat del teixit associatiu i comercial, apropant-nos més a les entitats, persones i col·lectius que nodreixen la societat santboiana de vitalitat. Una primer pas és l’acord de col·laboració amb l’empresa MITHOS, l’empresa líder en el sector de la publicitat a la ciutat.

Mithos s’incorpora a la gestió de la publicació que continua en mans de Viu Comunicació, una empresa propietat dels periodistes que formen la redacció i que també edita el diari digital Viu Molins de Rei amb cinc anys d’existència.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *