Viu Comunicació té quatre anys d’experiència el·laborant periodisme de proximitat gràcies a diferents mitjans de comunicació.

logo_negativo

El primer producte periodístic de Viu Comunicació va ser el diari d’actualitat local de Molins de Rei, Viu Molins de Rei, nascut l’1 de novembre de 2010. Amb més de 70.000 pàgines vistes mensuals, 16.000 visites i més de 8.000 usuaris únics mensuals és el mitjà de comunicació amb més influència al municipi. És, única i exclusivament, propietat dels seus periodistes i no depèn de cap administració ni de cap partit polític. Tracta la informació amb independència, rigor i esperit crític. És possible, en part, gràcies a una comunitat de lectors decidits a implicar-se econòmicament amb el projecte. Hi treballen dos periodistes, un comercial i col·laboren diferents estudiants de periodisme.

Capçalera-22

dSantBoi és el diari digital líder de la ciutat de Sant Boi de Llobregat. Va néixer el 15 de novembre de 2014 i també és propietat dels seus periodistes a través de Viu Comunicació. Com el seu germà de Molins, no depèn de l’Ajuntament ni de cap partit polític. Com no podia ser d’una altra manera, és un mitjà de comunicació independent que tracta la informació amb rigor, professionalitat i esperit crític. Una periodista treballa diàriament sobre el territori amb el suport de dos periodistes més. També hi treballa un comercial.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *